BFFM's blog

България изпраща 2 отбора на Европейската купа във Франция 2016!

  • BFFM's picture
    Публикувано на: 3 February 2016

България ще участва на Европейската купа през май 2016 във Франция с 2-та отборa, ечелили второто издание на Националната Джаги лига у нас! Вече са ясни и състезателите, които ще се борят за страната ни с отборите първенци на другите държави-членки към Международната федерация по футбол на маса. Нашите клубове първенци са:


При жените - Storm Riders /Sofia/:

България на челни позиции в Световната Ранглиста 2015

  • BFFM's picture
    Публикувано на: 21 December 2015

За никой не е изненада, че България има много талантливи състезатели по футбол на маса, които прославят страната ни по цял свят. Сред тях са:

Екатерина Атанасова, която се класира първа при жените както в категория едниници, така и в категория жени двойки. Втора, след нея, се нарежда Благовеста Герова и в двете категории! При мъжете в личното представяне Станислав Георгиев е 8-ми, а в категорията по двойки - 10-ти.

Българите грабнаха златните отличия от Световното по джаги в София.

  • BFFM's picture
    Публикувано на: 7 December 2015

През изминалия уикенд се състоя първото Световно първенство по футбол на маса /джаги/ в България -  - Roberto Sport Sofia International Series 2015. 

Турнирът се проведе в рамките на три дни, като започна от петък – 30.10 и приключи в ранните часове на 2.11.2015 г.  Мястото на събитието беше Спортен бар Аакдемията, който се намира в кино Арена Запада /ниво -2/, където е и тренировъчната база на домакините и организаторите на това мащабно събитие – СК „Джагоарс“.